Breaking

Markets Update Bersama MFM Securities

Views: 439
0 0

Biasanya, Agak susah pasaran saham hendak buat new high bila ada perkara2 yang belum selesai. Pasaran tunggu ucapan Fed Chairman Powell malam nanti. Yang dinantikan adalah timeline untuk Taper dan kesan Delta Variant kepada timeline ini.

Kemudian ada $3.5 trillion usd Democrat Budget Bill yg perlu diluluskan sebelum undian dibuat kepada non-partisan atau Bipartisan $1 trillion Infrastructure Bill. Infrastructure Bill ini dijangka diluluskan pada 27 September. Kemudian ada Debt limit yang perlu dinaikkan end of September.

Bila susah nak buat new high kerana perkara2 yang belum selesai ini, pasaran saham mungkin sideways atau range-trading atau mungkin juga jatuh dahulu.


Kini anda boleh copy dagangan kami di MFM TradeCopy

SIJUHU – minima USD200, autoscale

ASAS SAHAM 1,000 – minima USD1,000, autoscale

ASAS SAHAM 10,000 – minima USD10,000, autoscale

Untuk investors password dan feeds terkini, anda boleh ke FB saya


NOTA:

Artikel/Video ini hanyalah untuk tujuan pendidikan sahaja dan bukanlah satu nasihat kewangan. Ianya tidak mengambil kira faktor tahap risiko peribadi dan kesesuaian produk ini dengan anda. Anda hendaklah mendapatkan nasihat kewangan dari pakar yang bertauliah sebelum mengambil sebarang tindakan dari artikel ini. Penulis dan pemilik laman web ini tidak bertanggung-jawab atas sebarang kerugian yang mungkin timbul dari tindakan anda.

About Post Author

Ahmad Sherhan